2018. május 1., kedd

Uránusz a Bikában (2018-2026): Amikor csak a változás biztos

Az Uránusz 2018. május 15-én eléri a Bika jegyét és körülbelül 7 évet át innen fogja végezni a szellemi irányításunkat. Figyelmünket szintén a tarthatatlan állapotokra akarja felhívni, ám a Szaturnusszal ellentétes módon, áttöri az összes olyan korlátot, mely visszatart minket az új, a modern és az ideális megismerésétől. Az Uránuszt felrázó, sokkoló tulajdonsága miatt nevezhetjük az Univerzum forradalmárának, amit az is alátámaszt, hogy éppen a felvilágosodás idején fedezték fel. Ez a Bolygó jelképez mindent, ami a régit leváltja, felfrissíti: az új ötleteket, a fiatal generációt, a tudományokat, ezen belül még az ezoterikus tanokat is, az asztrológiát, a jógát és magát a kundalini energiát is.


Ez alaklommal sem kap más feladatot az univerzális Újító, minthogy ráébresszen bennünket az igazságra, különösen a Bika jegy témáival összefüggően az anyagi világ és Földünk működésével kapcsolatos (ordító) problémákra. Globális szinten ez talán leginkább az ingatlanpiaci árak elszállásának és a bankszférán belüli irreális mérétkű digitalizálás kezelésének szükségességére hívja fel a figyelmünket. Uránusz, mint szabadságságunk őre most majd a Bika "szemüvegén" keresztül alapos átlátásra kényszerít minket, hogy mennyire vagyunk egyénileg és kollektívan is a materiális világhoz ragadva, és hogy a megjelenő problémákból hogyan tudunk kimászni.

Mivel a Bika az érzékek ura is, így fizikai érzékszerveink és lelki antennáink aktívak lesznek egy magasabb frekvencia befogadására. A végső cél tudatosságunk növelése lenne!
Minél tudatosabban cselekszünk az Uránusz tranzit idején, annál könnyebb lesz számunkra ez az időszak. Mert ha mi magunk nem kezdjük el a változtatást, akkor az Uránusz meglepetésszerűen, kívülről, valamilyen esemény formájában fog "lecsapni" ránk. Küldetése van, amit bármi áron be kell végeznie, akár együttműködünk vele, akár nem...

2011 óta az energikus Kosban haladt és most fel kell vennie a Bika komótosabb tempóját, ami azért nehezére fog esni. Mert hát a Bika az állóvizet szereti, de az Uránusz feladat éppen annak felkavarása lesz. Ezért ez a jegyváltás különösen erősen fogja éreztetni forradalmasító hatását a következő területeken:





"Valójában semmit sem birtokolsz, csak őrzöl egy darabig. S ha képtelen vagy továbbadni azokat, akkor azok birtokolnak téged. Bármi legyen is a kincsed, úgy tartsd a markodban, mintha vizet tartanál. Mert ha megszorítod, eltűnik. Ha kisajátítod, tönkreteszed. Tartsd szabadon, és örökre a tiéd marad. A függés szenvedés, a függetlenség boldogság." (Buddha)



  • Kihívások és változások a kollektív és az egyéni értékrendszerekben. Ehhez természetesen hozzátartozik a pénz és gyökeres újítások várhatóak a pénzügyi rendszereinkben.
  • Kreatív vállalkozók előretörése, különösen az építőiparban, szépségiparban.
  • A divat és a szépség ideálok is átalakulnak.
  • Gazdálkodás: a föld felhasználása, állattartás.
  • Földünkkel és a természeti erőforrásokkal kapcsolatos innovációk jelenhetnek meg. Tehát a technika és a természet összekötésének kell megvalósítanunk, hogy a bolygónk gyógyulni tudjon. (Ezt akár természeti katasztrófák készíthetik elő, mint földrengések, vulkán kitörések.)
  • Az extrém instabilitásnak köszönhetően a külső biztonság felől egyértelműen a belső biztonság felé kell elmozdulnunk; saját értékünkre kell rátalálnunk. Ez az ezoterikus tanok további népszerűsödését mutatja.
  • Változások a párkapcsolati viszonyokban, ami leginkább majd az őszi Vénusz retrográd idején fog kicsúcsosodni.
Vagyis az idei következő megoldandó feladatunk - de csakis a Chironnal párhuzamosan! -, hogy hogyan kezeljük ezeket a kérdéseket az életünkben. Ahová a Bika jegy esik a születési horoszkópunkban*, azon a területen hozza elsődlegesen az Uránusz a feladatokat: saját szabadságunk, függetlenségünk megtalálását; változatosságot és egyediséget kell teremtenünk ezen az életterületen. Ezekre a leckékre mindenképp rugalmassággal kell reagálnunk, különben újabb és újabb megmérettetéseket kapunk majd az Uránusztól.
Kalandra fel!!!✨

Szeretettel:
Sebestyén Ági

*Továbbra is szívesen segítek az életterület megállapításában😉Aki bizonytalan, jelentkezzen óra és percre pontos születési adataival és a születési hely megadásával e-mailen vagy Facebook-on keresztül. 

Utóirat: Egyre többen kérdezitek, hogy mivel lehetne viszonozni az írásaim nyújtotta segítséget. Hálásan köszönöm, hogy egyáltalán megfogalmazódott Bennetek a viszonzás lehetősége😊😊 A blog fenntartása időt, energiát igényel. Úgy tudjátok a munkámat támogatni, ha a blog oldalán megjelenő hirdetésekre rákattintotok. Köszönöm Nektek a jelenléteteket a blogon, a visszajelzéseteket és a kattintásokat is!💖

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése