2017. augusztus 19., szombat

2017. augusztus 21.: Újhold & napfogyatkozás az Oroszlánban - 2017 fordulópontja

Augusztus 21-én este jön az év egyik legfontosabb napja: a napfogyatkozás, melyet az Oroszlán jegyében másodjára is létrejövő Újhold kísér. Amikor a Nap életet adó fényét és melegét teljesen eltakarja a Hold és úrrá lesz a sötétség, akkor lelki értelemben rendkívül transzformatív hatás alá kerülünk. A régebb óta halogatott döntések, lépések, kérdések felszínre törnek és megoldást követelnek. A feloldódásra pedig most több alternatívát is kapunk, ha tudatosan éljük meg a természet hétfői gyönyörű adományát, ahogyan őseink is tették.


A napfogyatkozások előtt általában energiátlanok vagy irányveszettek vagyunk, ugyanis a jövőképünkben van valami erős bizonytalanság. A fogyatkozás idején eluralkodó sötétség megpróbálja kizárni az összes döntéseinket befolyásoló látható faktort és megérzéseink felé próbálnak terelni. Ilyenkor természetesen szembesülnünk kell félelmeinkkel, kétségeinkkel, a saját árnyoldalunkkal - tehát egyáltalán nem könnyű a feladat...
Azonban ha őszintén hallgatunk a belsőnkre, mindig megkapjuk a "helyes" választ. Maximum a bátroságot - vagy ha ismét belülről kifelé tereljük az ügyet... a "lehetőséget"- nem kapjuk meg a változtatáshoz - legalábbis így érezhetjük.

Ámde mindannyian ismerjük a mondást, hogy "Aki mer, az nyer." Pontosan ezt hozza nekünk az Oroszlán a pozitív tulajdonságaiban: játékosságot, kockázatvállalást és megannyi életörömöt. Képzeljétek el, hogy a napfogyatkozás után, mely magyarországi idő szerint 20:30 perckor következik be, azaz hazánkból sajnos nem lesz látható, viszont lelkiekben így is intenzíven érinteni fog mindenkit (és én látványos meglepetéssel készülök majd Nektek a facebook-ra😉), mikor kivilágosodik egy új nap virrad ránk: eddigi álmunkból felébredünk, kitárjuk az ablakunkat, hogy beengedjük rajta a felkelő nap ragyogó és szívmelengető sugarait💖💖💖💖


A zodiákus királyi jegye, melynek éppen a Nap az uralkodó bolygója, abban fog minket segíteni, hogy ÖNBIZALMAT nyerjünk: "Igen, én ezt meg tudom csinálni! Képes vagyok rá!
A Tüz energiák, a Mars, a Jupiter és az Uránusz jelenléte, melyek már a Teliholdnál is töltöttek, energetizáltak bennünket, ezúttal az új kezdetek biztosításával hatványozzák és maximalizálják lehetőségeinket!!! Ha most nem vagyunk restek elképzelni, megtervezni jövőnket, beleadni hitünket és őszinteségünket, akár konkrét megvalósítási stratégiát felállítani, bármit elérhetünk fejlődési utunkon. 

Az asztrológia ehhez az az iránytű, ami mindig rendelkezésünkre áll!! Természetesen nem győzöm hangsúlyozni, hogy minden hatást érdemes a saját, egyedi képletünkön megnézni és értelmezni, mert az adja meg a csillagtudomány igazi sava-borsát😊Legfőképp az 1955-1959 között született generáció figyelmét szereném erre felhívni, mert Ők azok, akiknek a Plútóját (legerőteljesebb bolygóját) érinti a mostani fogyatkozás.

A vizualizáció, meditáció, imák, mantrák és bármiféle tevékenység, melyben 100%-osan képesek vagyunk elmerülni, segít, hogy átéljük ennek a gyönyörű konstellációnak az energiáit.
A napfogyatkozás üzenetét lehetséges, hogy csak a jelenleg retrográd Merkúr szeptemberi irányváltásakor fogjuk igazán megérteni. Hatása legalább 6 hónapon keresztül jelen lesz életünkben és megalapozza a 2018-as fogyatkozások kiindulási pontját is.

Készüljetek, ragyogjatok és élvezzétek a tűziijátékot a fogyatkozás előestéjén - mintegy ünnepelve az előttünk álló fordulópontot, megújulást!💝

Szeretettel:
Sebestyén Ági

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése