2016. május 7., szombat

2016. május 9.: Az Akshaya Tritiya = a legjobb szerencse & az állandó siker napja

Úgy tűnik, május első hete több fontos eseményt is tartogat számunkra, ha hiszünk a jó szerencsében. Ugyanis május 9-én hétfőn, a nagy szerencsebolgyó irányt vált ezáltal felszabadítva minket egy megrekedt időszakból. S ugyanekkor a két legfontosabb égi test, a Nap és a Hold is asztrológiailag nagyon erős állásban lesznek. A hét péntekjét, május 13.-át pedig "péntek 13" legendája hatja majd át...



Kép forrása: vastuscience.in

Miért olyan szerencsés idén május 9.-e?

Egyrészt, az épp irányt váltó Jupiter (a római mitológia szerint az ég, a világosság istene, az istenek királya) bolygót az asztrológiában az optimizmussal, hittel és növekedési lehetőségekkel azonosítjuk. Felelős az anyagi nyereségek adományozásáért, illetve olyan szellemi eszközöket ad kezünkbe, melyekkel megvalósíthatjuk egyéni nagy terveinket. Így az égi pályáján bekövetkezett változások (haladási iránya, asztrológiai jegyekben történő elhelyezkedése, jegyváltása) természetesen erőteljes hatással bírnak életünkre.
Másrészt, május 9.-e a védikus naptár szerint az Akshaya Tritiya napja. Ez asztrológiai szempontból az év legkedvezőbb napja, mivel a Nap és a Hold is teljes erejét birtokolja. A hagyomány szerint amit ezen a napon kezdünk el, biztosan sikeres lesz, és egész életünkön keresztül elkísérhet. 
Az  indiaiak szokása, hogy Akshaya Tritiya idején aranyat vesznek, viselnek vagy ajándékoznak, mert az a későbbiekben gazdagságot és jólétet fog eredményezni.

Próbáljuk ki! ;)
Sebestyén Ági

2 megjegyzés:

  1. Hiszek a megérzésekben és mégsem vagyok szerencsés!!!!!!

    VálaszTörlés
  2. Hát, akkor ne a megérzéseidben higgy, hanem a józan eszedben.

    VálaszTörlés