2015. október 30., péntek

Novemberi előrejelzés: A befelé fordulás & a változások hónapja

Őszutóján a természet elmúlásával, a tél közeledtével általában a mi hangulatunk is egyre komorabb lesz. Azonban a novemberi bolygómozgások és események mégis nagyon izgalmasnak ígérkeznek, például Tízmilliószoros Teremtőnap és péntek 13. is lesz a hónapban. Tudatossággal most igen erősen befolyásolhatjuk, mi történjen velünk. Sokunkon egyfajta transzformáció mehet végbe, mely által teljesen másnak láthatnak majd minket, mint idáig.


November 2-án a Merkúr, a kommunikációért felelős bolygó a szenvedélyes Skorpióba lép. Ez azt jelenti, hogy a kapcsolatcentrikus Mérleg után inkább belefelé fordulás jellemezhet minket. Az eddig megoldatlan (leginkább félelmeinkkel, kényszereinkkel kapcsolatos) kérdéseinkre a válasz keresése igen fontossá válik most. Azaz a kifelé áradó információcsere helyett az elmélyült kutatás és a megismerés kerülnek központba mindannyiunknál egészen nov.20.-ig.

Másnap, november 3-án a Mars és a Vénusz a Szűz jegyében találkoznak. A Mars ösztönössége és a Vénusz vonzása leginkább a szexualitás és a kreativitás irányába terelhetnek minket, de mindezt csakis a Szűz racionális keretei között. Tehát bármit, amit most szükségesnek, kívánatosnak találunk, szorgos munkával meg is tudjuk szerezni. Teljesen új ötleteink támadhatnak, melyek a gyakorlatban is jól megvalósíthatóak lesznek. Viszont mindenképp kerüljük ezen a héten az élvezethajhászatot és -az elsősorban anyagi- pazarlást.
És nefeledjétek, ezen a napon van az év utolsó tízmilliószoros napja, amikor minden – pozitív & negatív- gondolatunk hatványozottan hat!

November 8-án a Vénusz átvált a Mérlegbe, és ezzel egyben saját uralkodó jegyébe. Vagyis most a nőiség és esztétika bolygója jól „kiélheti” a kapcsolatok ápolására vontakozó energiáit, a diplomáciai érzékét és a harmónia iránti törekvéseit is. Az emberek közötti empátia pedig ezáltal jelentősen megnövekedhet.

kép forrása: emergenetics.com

November 11-én Újhold lesz a szenvedélyes Skorpió jegyében. Ráadásul ugyanezen a napon ünnepli 1. születésnapját a Pozitív kisugárzás blogja. Mivel a Facebook oldal szülinapi játékán sokan szerettétek volna megnyeri az asztrológiai elemzést, úgy döntöttem, még egy nyereményjátékot hirdetek! Részletek hamarosan ;)
Ez az Újhold egy teljes transzformációt hoz magával, hogy végleg megszabadulhassunk félelmeinktől és esetleges kényszereinktől. Ha megpróbálunk vágyaink mögé tekinteni, beláthatjuk, hogy nem mindig az akaratérvényesítés a legjobb, ami történhet. Hanem az elengedés olykor sokszor több szabadságot adhat nekünk... Aki kedvet érez, próbálja ki, csinálja meg az Újhold meditációt.

November 12-én a Mars is követi a Vénuszt a Mérlegbe. Ez a váltás ennek az aktív energiájú bolygónak viszont már nem lesz olyan kedvező. Hiszen a Mars, mint a harciasság jelképe kimondottan feszélyezve érezheti magát a diplomácia jegyében. De így legalább minden ereje a kapcsolatainkra koncentrálódik majd, amiből később még előnyt kovácsolhatunk.

November 18-án a misztikus Neptunusz megfordul, és újra előrefelé veszi az irányt. Vagyis a Neptunusz bolygóval összefüggésbe hozható tevékenységek, mint például az áloméletünk, intuitív oldalunk, spirituális énünk, mind újra dinamikus fejlődésnek indulhatnak. De vigyázat, ugyanígy a csalás-ámítás, az árulás és a káosz is újra felütheti fejét környezetünkben.

November 20-án a Merkúr elhagyja a Skorpiót és a kalandvágyó Nyilasba lép. A saját elképzeléseinken túllépve óriási ötletek járhatnak a fejünkben és nagyon optimista jövőbeli célkitűzéseket tehetünk. Anélkül, hogy kedveteket szegném azért óvatosságra intenék mindenkit: csak addig nyújtózkodjunk, míg a takarónk elér, különösen ha kölcsönökről vagy anyagi dolgokról van szó.


2 nappal később, november 22-én a Nap is a filozófikus Nyilasba vált. A nyitittság, a tolerancia, a nagylelkűség erősebben jelen lesz a következő 4 hétben. Sőt, merészebbek, kalandvágyóbbak is lehetünk. A Nyilas mozgékonyságának hála az utazások és az őszi-téli sportok is fellendülhetnek ebben az időszakban.

November 25-én Telihold lesz az Ikrekben. A Nap és a Szaturnusz a szemközti jegyből, a Nyilasból fékezik az optimizmust, a lelkesedést, így ez a Telihold leginkább ötleteink megvalósíthatóságának vizsgálatáról fog szólni. Ugyanakkor a kapcsolatok továbbra is nyomatékos szerepet játszanak ebben az energiakavalkádban. A bűbájok és a Telihold meditáció segíthetnek nekünk, hogy ezeket az energiákat a javunkra fordíthassuk.

November 26-án a Szaturnusz és a Neptunusz feszült kapcsolatba kerülnek egymással. Utoljára körülbelül 9 évvel ezelőtt éreztette hatását egy hasonlóan ingerlő fényszög. Talán visszatérhetnek életünkbe az akkori témák. Vallási és spirituális kérdések merülhetnek fel, a különböző nézetet vallók között akár éles viták is alakulhatnak. 2016-ban még két alkalommal (júniusban és szeptemberben) jön elő ugyanez a probléma, és a végén a racionalitás, a materiális érdekek kerekedhetnek felül bennünk.

November 28-án a Chiron hátráló mozgásából ismét előreindul a Halak jegyben. A Chiron gyógyító hatásának köszönhetően most a lelki felismeréseink segítségével olyan fejlődés és tudás birtokába kerülhetünk, melyek korábbi sebeinket végleg beforraszthatják.

Kellemes novembert kívánok Mindannyiotoknak! :)
Sebestyén Ági

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése