2015. október 24., szombat

2015. október 27.: Telihold a Bikában - Biztonság, ragaszkodás, elengedés

A Bika Telihold az anyagi-lelki értékek és a biztonság kérdésére hívja fel a figyelmünket. A kényelmet most ki kell zárni döntéseinkből azért, hogy elkerüljük a későbbi csapdákat és csalódásokat. Az ebben az időszakban útjára indított befektetéseink csak hosszabb távon térülnek meg, de mindenképp sikert ígérnek!


A mostani Telihold a szilárd Bika-Skorpió tengelyen jön létre, és elsősroban a kötődéseinket, megbízhatóságunkat, önmagunkkal és másokkal szembeni becsületességünket, életörömünket és az élet 5 érzékkel való megtapasztalását állítja majd előtérbe. Bár nagy lehet a kísértés, nem szabad attól félnünk, hogy ha a rugalmasabb megoldást választjuk, akkor lemaradunk valamiről, vagy akár elveszíthetünk valamit.
Egyértelműen ki kell lépni a komfortzónánkból, ez lesz az, ami a Telihold igazi feszültségét érzékelteti majd lelkünkben. De gondoljuk csak végig, hogy amíg nem mondunk nemet egy régi vagy nem működő dologra, addig nem is tudunk teret engedni az újnak!


Tegyük fel magunkban a kérdést, "életünk mely területein törekszünk megszállottan a szilárd alapok kialakítására?"
Az egyik e szempontból bizonyára fontos terület: emberi kapcsolatainkat. Aki feladja/ feladta szabadságát a biztonságért cserébe, azt könnyedén csalódás érheti, mert hamar rá kell döbbenjen, hogy valójában mindkettőt elveszítette...
Az anyagi világban a biztonság akár pénz, materiális javak, akár egy másik személy által sosem lehet valódi. Csak az önmagunkba vetett őszinte hit, az egészséges kapcsolat a környezetünkkel és saját testi valónkkal vezethet el az önbizalom, az önszeretet, az életöröm és a hála -magasabb- szintjeire. Bánjunk empátiával saját és mások érzéseivel!


Pénzügyeink stabilizálódhatnak, sőt akár - igaz lassabban, de - fejlődésnek  indulhatnak. A legnagyobb hasznot most a régi dolgok „felújításán” szerezhetjük meg. Ne vessük most el a használt, bejáratott tárgyak, eszközök megvásárlását vagy eladását, mert nyereségünk származhat belőle.
A többi konstellációnak hála új és meglepő ötleteink támadhatnak, s ezzel elérkezett az idő arra, hogy az idejét múlt terveinket végleg lezárjuk. Ezáltal talán nehezebb döntések előtt állunk, de a Föld (Bika-Szűz-Bak) energiák támogatják a hosszú távú és praktikus döntéseinket, míg a Telihold pedig egyértelműen segíti a teljes és gyors elengedést. Ezek a választások lehet, hogy csak jövő tavasszal hozzák meg a várt eredményt.
Tehát ez a Bika Telihold felteszi a koronát az októberi egyensúlykeresésre, ugyanis a külső és belső ellentétek felismerése, bátor felvállalása, és kiegyensúlyozása a legfontosabb feladatunk ezekben a napokban.

Szeretettel:
Sebestyén Ági

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése