2015. október 11., vasárnap

2015. október 13. - Újhold a Mérlegben: "Szabadság, szerelem! E kettő kell nekem."

Ismét egy jelentős Újholdhoz érkeztünk. Október 13-án az egyensúlyra törekvő Mérleg jegyében "randevúzik" egymással a Nap és a Hold. Azonban harmóniájukat megzavarja az éppen "szemből leskelődő" Uránusz, aki csak arra vár, hogy függetlenségre bújtsa fel a feleket. Ebből az égi feszültségből eredően valószínűleg lelkünk mélyén mi sem tudjuk most olyan egyszerűen megtalálni a kívánt középutat... 



Tehát ezen Újhold alkalmával az Uránusz megnöveli az egyediség és szabadság iránti vágyunkat.
Pozitív értelemben új távlatok nyílhatnak előttünk. Sokszor ha nemet is mondunk valamire, talán egy másik dolognak szabad utat adunk közben. Ha az egyikből elveszek, azt hozzáteszem egy másikhoz: ez a mérlegelv kulcsfontosságú lesz ebben az időszakban. Aki viszont mindent csak magának gyűjt be, az most egocentrikus viselkedésével egyértelműen önmaga ellen fog dolgozni.
Negatív értelemben nyugtalanság jellemezhet minket és hirtelen váltások történhetnek kapcsolatainkban. A szigorú Szaturnusz hatására párkapcsolatunk górcső alá kerülhet, s közben szépen körvonalazódik, szükséges-e ezen a területen változtatást eszközölnünk.


Mind a női jelölő (Vénusz), mind a férfi jelölő (Mars) a precíz Szűzből küldenek olyan energiákat, melyek a kifogástalan rendet támogatják a kapcsolatainkban. Tehát azokat a kapcsolatokat, melyeknek megerősítésre van szüksége, eljegyzés vagy házasságkötés koronázhatja. Míg a korlátozó kapcsolatoknak véget kell érniük... Ugyanis az októberi dinamikus hajtóerőknek köszönhetően senki sem állíthat meg minket a fejlődésben, előremenetelésünkben. Mielőtt azonban a régi dolgokat végleg magunk mögött hagynánk, érdemes alaposan megfontolnunk, valóben elérkezett-e az idő ehhez a lépéshez.
Azok a párok, akik viszont úgy döntenek, együtt vészelik át ezt az időszakot, könnyebben találhatnak egy közös nevezőt, kölcsönösen jó megoldást problémáikra. A lényeg, hogy figyeljünk a másikra és ne sajnáljunk minél több időt a szerelemre áldozni.
Akik pedig még a másik felüket keresik, engedjék most el túlzott elvárásaikat anélkül, hogy megalkuvókká válnának.
Az emebri kapcsolatok mellett egyéni céljainkban is változásokra számíthatunk. Azon terveink, melyeket alaposan előkészítettünk, most sikeres megvalósulás elébe néznek. Arra figyeljünk oda, hogy saját magunk nem állítunk-e tudattalanul gátakat a megvalósítás útjába. Látásmódunk most gyorsan kitágulhat, ha képesek vagyunk felismerni azt, amit testünk-lelkünk üzen nekünk. Egészségi állapotunk alakulása is nagyban a pozitív hozzáállásunk kérdése lehet. 
Ne feledjétek, a gondolatok a teremtenek. Azzá váltok, amit magatokról gondoltok!

Nyugalmas és kreatív Újhold időszakot kívánok Mindenkinek!
Sebestyén Ági

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése