2015. május 31., vasárnap

2015. június 2.- A gondolatok teremtő ereje Teliholdkor


A Telihold a Hold legérettebb, legtökéletesebb formája, mely azt jelzi, hogy elérkezett a bőség, a termékenység, az elengedés és a kisebb-nagyobb megvilágosodásaink ideje. A holdimpulzusok ebben a holdfázisban a legerősebbek, mivel áramlásuk akadálytalan a Nap és a Föld között. Minden, amit eddig mélyen elnyomtunk magunkban és az „árnyékban élt”, az most napfényre kerül.

Kép forrása: kny.hu/

Ráadásul a mostani Telihold egybeesik az év egyik tízmilliószoros Teremtőnapjával. Vagyis minden pozitív vagy negatív gondolatunk sokkal erősebben megmozgatja az Univerzumot, mint általában. Tehát a mai napon a Telihold feszült energiái ellenére is a pozitív megerősítésekre kell koncentrálnunk.
A mostani Nyilas holdjegynek köszönhetően ez könnyebben sikerülhet, mint bármikor máskor. A Nyilas (Hold) azonban optimizmusával hajlamos elrugaszkodni a talajtól, ezért szüksége van a szemben álló Ikrek (Nap) éleslátására. Ez a két jegy együttesen alkotja a „gondolkodási tengelyt”: 
idetartozik az alapfokú & felsőfokú tanulás, az idegen nyelvek, az információáramlás, a kereskedelem, a közlekedés, a jogi ügyek és az élet értelmének keresése utazás, tanulás, tapasztalás által.
Vajon hogyan találhatjuk meg helyünket a világban: honnan indultunk, hol vagyunk most és merre tartunk egyáltalán? Ezek lesznek most a legfontosabb kérdések. A Nyilas jegy ura, a Jupiter fentről megvilágítja a horizontot; így segítve nekünk, hogy átlássuk a nagyobb egészet.
Tehát lényeges, hogy a mostani Telihold idején ne akarjuk figyelmünket több irányba is megosztani, hanem próbáljunk meg arra koncentrálni, hogy saját utunkon meg tudjuk különböztetni a gyógyító energiákat, folyamatokat az ártalmasaktól. Vállaljuk a felelősséget szavainkért és tetteinkért (kommunikációnkért) és ezáltal eljuthatunk egy magasabb szintű megértéshez.
Tekintsünk előre a Nyilas optimizmusával. Lássuk lelki szemeinkkel a boldog és fényes jövőnket, haladjunk a következő lépésre terveink megvalósításában. És bízzunk magunkban, hisz ezen múlik minden!

A pozitív gondolatok legyenek ma is Veletek! :)

Szeretettel:
Sebestyén Ági

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése