2015. január 25., vasárnap

Mennyire befolyásolhatja házasságunkat az esküvő időpontja?

Ha eljuthatunk az aranylakodalomhoz egy küzdelmekkel teli, rögös úton, vagy egy kényelmes, viszonylag akadálymentes úton, vajon melyiket választanánk? A csillagok állása alapján, megállapítható, mikor mondjuk ki a boldogító igent, hogy a harmónia & a boldogság egy életen át elkísérje házasságunkat.


A korai kultúrák nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy mikor történjenek a fontos események a társadalom és a családok életében. Például mikor koronázzák meg új uralkodót, mikor házasodjanak meg, vagy épp mikor fogjanak új építkezésekbe. Ugyanis rájöttek arra, hogy az esemény pillanatában ható energiák, kihatással vannak az azt követő folyamat egészére is, példánkat tekintve milyen lesz az uralkodó korszaka, milyen tartós lesz a frigy és milyen bőséges gyermekáldás várható, meddig fog állni az épület és így tovább. Csakhogy a technika fejlődésével, az élet felgyorsulásával az emberiség elkezdte elfelejteni ezeket a lényeges, ősi összefüggéseket, módszereket... Azonban a mai világban ugyanúgy befolyásolhatjuk életeseményekink megéléseit, kimenetelét, tartósságát a spirituális energiák segítségével: ha a kedvező bolygóállásoknak megfelelően időzítjük azokat.

Fontos életeseményeink tervezésekor tehát érdemes figyelembe venni az univerzum uralkodó erőhatásait. Az ember életében az egyik ilyen fontos mérföldkő a házasság, mely spirituálisan egy olyan alap, ahonnan növekedni és fejlődni lehet. Az ideális időpontban köttetett házasságoknak nagyobb esélyük van arra, hogy hosszú távon is harmonikusak legyenek és a kapcsolaton belül könnyebben megvalósulhassanak a közös célok. A házasságkötés időpontja alapján meg lehet mondani, milyen energiák fognak uralkodni a kapcsolatban, mennyire lesz tartós, mik a közös célok, milyen nehézségek merülhetnek fel, vagy például hány gyermek várható.


Manapság az esküvő időpontjának kitűzését általában a külső körülmények (ünnepnapok, házasságkötő terem foglalhatósága, az étterem, zenekar, fotós stb. lekötöttsége) erősen befolyásolják, ami nem feltétlenül kedvez a szabad akaratunknak. Azonban már az is értékes információkat hordozhat számunkra a házasságmotivációjáról, hogy melyik asztrológiai jegyben mondjuk ki az igent. Például a Bika jegyében – április vége és május közepe között- kötött házasságokat jellemzi a stabilitás, a türelem, de a felek hajlamosak lehetnek a magszokások rabjaivá válni.
Valóbjában az az időpont tekinthető ideálisnak a házassághoz, amely előnyös fényszögeket képez a házasulandó felek születési horoszkópjával, illetve a szertartás napjának ábrája is optimális képet mutat egy házasságkötéshez. Ennek az ideális időpontnak a megtalálásához több tényezőt kell egyszerre és méghozzá alaposan szemügyre venni. Itt elsősorban nem a házasulandók személyiségvonásokra gondolok, hanem a szem számára láthatatlan háttérenergiákra, melyeket az aspektusok segítségével jól fel lehet mérni. Tehát mindenképp érdemes asztrológustól segítséget kérnünk a dátum és időpont kiválasztásához.

Pozitív kisugárzás tipp: Az esküvői ceremóniát ne fogyó Holdnál tartsuk, mert ebben a holdfázisban energiánk kifelé áramlik: nem az építésre fókuszál, hanem a leadásra fogékonyabb.

Ha már túl vagyunk a házasságkötésen, de nem kaptunk előtte tanácsot az ideális időponthoz, akkor se keseredjünk el. Mivel a dolog visszafelé is működik, ha tudjuk az esküvő időpontját, akkor az asztrológia segítségével nem csak a jövőre vonatkozó kérdésekre kaphatunk választ, hanem a felmerült párkapcsolati problémákat illetően is. Viszont azt feltétlenül tartsuk szem előtt, hogy mivel mi magunk vagyunk kapcsolataink generátora, ezért csak a saját személyiségünk, céljaink ismerete (születési horoszkópelemzés) után érdemes a párkapcsolati (szinasztria) vagy házassági horoszkóp elemzést kérnünk.

Nagyon sok boldogságot kívánok minden házaspárnak & jegyespárnak! :)

Ez a cikk megjelent még:


www.teunneped.hu-n

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése